Draagarmen AUDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Draagarm monteren op een auto

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. In de zomer schuren de draagarmen vaak. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Bekijk ook alle audi draagarmen op RemOnderdelen.nl