Draagarmen AUDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De perfecte draagarm vinden voor uw AUDI

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Chassis-onderdelen verslijten snel. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels.

Draagarmen met fuseekogels

Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De arm bevat ook fuseekogels. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen.

Speling op draagarmrubbers

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.