100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.6 70PK
Bouwjaar 08-1978 - 07-1981

Draagarmen AUDI 80 (81, 85, B2) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw AUDI 80 (81, 85, B2) 1.6

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.

Achterste draagarm inspecteren

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De rubbers drogen dan uit.

Speling op draagarmrubbers

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI 80 (81, 85, B2) past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.