100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.6 75PK
Bouwjaar 08-1978 - 07-1986

Draagarmen AUDI 80 (81, 85, B2) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Elke AUDI 80 (81, 85, B2) 1.6 heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI 80 (81, 85, B2)

De rubbers drogen dan uit. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Achterste draagarm inspecteren

AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen.