100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 2.2 quattro 131PK
Bouwjaar 08-1982 - 07-1984

Draagarmen AUDI 80 (81, 85, B2) 2.2 quattro

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Elke AUDI 80 (81, 85, B2) 2.2 quattro heeft een eigen VIN-nummer. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI 80 (81, 85, B2). Ook voor de stuurdelen geldt dit.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

De arm bevat ook fuseekogels. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.