100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 Avant 1.9 TD 75PK
Bouwjaar 09-1991 - 12-1994

Draagarmen AUDI 80 Avant (8C5, B4) 1.9 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENRENAULTTOYOTAJEEP. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI 80 Avant (8C5, B4) 1.9 TD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI 80 Avant (8C5, B4)

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Speling op draagarmrubbers

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.