100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A2 1.6 FSI 110PK
Bouwjaar 05.2002 - 08.2005

Draagarmen AUDI A2 (8Z0) 1.6 FSI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A2
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 270746
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 48,1 mm
binnen Ø: 17 mm
Lengte: 70 mm
Gewicht: 0,35 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
43% Korting
16,87
29,59
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Speling op draagarmrubbers

Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A2 (8Z0) 1.6 FSI

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A2 (8Z0). Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien.

Achterste draagarm inspecteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.