100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Draagarmen AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Speling op draagarmrubbers

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Achterste draagarm inspecteren

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM)

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIROVERISUZU. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.