100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback S3 quattro 310 PK
Bouwjaar 06.2016 - tot heden

Draagarmen AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) S3 quattro

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) S3 quattro

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Elke AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Achterste draagarm inspecteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIASAABGMCPONTIACLINCOLNHONDA.

Speling op draagarmrubbers

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.