100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 2.4 quattro 163PK
Bouwjaar 08.1997 - 11.2000

Draagarmen AUDI A4 (8D2, B5) 2.4 quattro

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A4 (8D2, B5) 2.4 quattro

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Achterste draagarm inspecteren

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Speling op draagarmrubbers

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A4 (8D2, B5) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERLOTUSAUDIINFINITI. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.