100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 2.5 TDI 163PK
Bouwjaar 07.2002 - 12.2004

Draagarmen AUDI A4 (8E2, B6) 2.5 TDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A4 (8E2, B6) 2.5 TDI

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A4 (8E2, B6). Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.