100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 Avant 2.4 quattro 163PK
Bouwjaar 08.1997 - 09.2001

Draagarmen AUDI A4 Avant (8D5, B5) 2.4 quattro

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A4 Avant (8D5, B5) 2.4 quattro past. Je kunt bij ons betalen via overboeking Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOOLDSMOBILELOTUS.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A4 Avant (8D5, B5)

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook.