100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 1.8 TFSI 177 PK
Bouwjaar 05.2015 - 01.2017

Draagarmen AUDI A5 Sportback (8TA) 1.8 TFSI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De rubbers drogen dan uit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A5 Sportback (8TA) 1.8 TFSI past. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.

Speling op draagarmrubbers

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Draagarmen monteren op een auto. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A5 Sportback (8TA)

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.