100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 2.4 163PK
Bouwjaar 02.1997 - 01.2005

Draagarmen AUDI A6 (4B2, C5) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Achterste draagarm inspecteren

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 (4B2, C5) 2.4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A6 (4B2, C5)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHVOLVOHYUNDAIJEEPCADILLAC.