100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 2.4 quattro 163PK
Bouwjaar 02.1997 - 01.2005

Draagarmen AUDI A6 (4B2, C5) 2.4 quattro

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A6 (4B2, C5) 2.4 quattro

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIDODGETOYOTAPLYMOUTHLAND ROVER. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Speling op draagarmrubbers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A6 (4B2, C5) komen. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Achterste draagarm inspecteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.