100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A8 3.0 218 PK
Bouwjaar 07.2003 - 05.2006

Draagarmen AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. De arm bevat ook fuseekogels.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.0

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIINFINITILEXUS. Elke AUDI A8 (4E2, 4E8) heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Achterste draagarm inspecteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.