WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 1.8 GT quattro 112PK
Bouwjaar 12-1984 - 10-1988

Draagarmen AUDI COUPE (81, 85) 1.8 GT quattro

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI COUPE (81, 85) 1.8 GT quattro komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI COUPE (81, 85)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste wielstand is erg belangrijk. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Achterste draagarm inspecteren

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen.