100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT 2.0 TFSI quattro 220 PK
Bouwjaar 04.2015 - tot heden

Draagarmen AUDI TT (FV3, FVP) 2.0 TFSI quattro

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw AUDI TT (FV3, FVP) 2.0 TFSI quattro

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Achterste draagarm inspecteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Elke AUDI TT (FV3, FVP) heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.