Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen BEDFORD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Achterste draagarm inspecteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Draagarmen bestellen voor uw BEDFORD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.