Draagarmen BMW

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Bekijk ook alle bmw draagarmen op RemOnderdelen.nl