Draagarmen BMW

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Voorste draagarm controleren

Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENTOYOTAVAUXHALLMITSUBISHISUZUKIPLYMOUTH. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

De perfecte draagarm vinden voor uw BMW

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Kapotte draagarm herkennen

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.