100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2 Coupé (F22, F87) 218 i 136 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Draagarmen BMW 2 Coupé (F22, F87) 218 i

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Elke BMW 2 Coupé (F22, F87) 218 i heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTJEEPLOTUSMINIDODGE.

Speling op draagarmrubbers

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Draagarmen bestellen voor uw BMW 2 Coupé (F22, F87)

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. De juiste wielstand is erg belangrijk. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.