100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E30) 320 is 192PK
Bouwjaar 05-1988 - 12-1990

Draagarmen BMW 3 (E30) 320 is

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAVW VOLKSWAGENMAZDA. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Achterste draagarm inspecteren

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Draagarmen bestellen voor uw BMW 3 (E30) 320 is

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 3 (E30).