100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E65, E66, E67) 740 d 258PK
Bouwjaar 10.2002 - 02.2005

Draagarmen BMW 7 (E65, E66, E67) 740 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de BMW 7 (E65, E66, E67) 740 d dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw BMW 7 (E65, E66, E67)

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, iDeal, overboeking en MisterCash De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Speling op draagarmrubbers

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.