100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 i 231PK
Bouwjaar 12.2002 - 12.2005

Draagarmen BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 i

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Elke BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 i heeft een eigen VIN-nummer. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw BMW Z4 Roadster (E85)

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. In de zomer schuren de draagarmen vaak.

Achterste draagarm inspecteren

Chassis-onderdelen verslijten snel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.