WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen CADILLAC

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Voorste draagarm controleren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Kapotte draagarm herkennen

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.

De perfecte draagarm vinden voor uw CADILLAC

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers.