Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen CADILLAC

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Draagarmen monteren op een auto. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.