Draagarmen CHEVROLET

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET

Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Bekijk ook alle chevrolet draagarmen op RemOnderdelen.nl