WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET ALERO 2.2 141PK
Bouwjaar 12.2001 - 09.2004

Draagarmen CHEVROLET ALERO 2.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ALERO 2.2 komen. Draagarmen monteren op een auto. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Speling op draagarmrubbers

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEFORDBMWOPELTOYOTA. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET ALERO

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.