WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CORVETTE 6.0 405PK
Bouwjaar 09-2004 - heden

Draagarmen CHEVROLET CORVETTE (C6) 6.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET CORVETTE (C6) 6.0

De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSPONTIACMASERATIDAEWOO. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CORVETTE (C6) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Bosch, Rofren, Bendix, Jurid, ABS, TRW, Lucas en Pagid Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.