100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET LACETTI 1.8 91 PK
Bouwjaar 03.2005 - 12.2009

Draagarmen CHEVROLET LACETTI (J200) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET LACETTI (J200) 1.8

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Speling op draagarmrubbers

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.