Draagarmen CHRYSLER

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHRYSLER. Draagarmen monteren op een auto. De arm bevat ook fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarm monteren op een auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Bekijk ook alle chrysler draagarmen op RemOnderdelen.nl