WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER 300 C 2.7 193PK
Bouwjaar 09-2004 - 11-2012

Draagarmen CHRYSLER 300 C (LX, LE) 2.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw CHRYSLER 300 C (LX, LE) 2.7

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Elke CHRYSLER 300 C (LX, LE) heeft een eigen VIN-nummer. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Speling op draagarmrubbers

APK is voor uw eigen veiligheid. Wij controleren altijd bij de CHRYSLER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Achterste draagarm inspecteren

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De rubbers drogen dan uit.