100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER CROSSFIRE 3.2 218PK
Bouwjaar 07-2003 - 12-2008

Draagarmen CHRYSLER CROSSFIRE 3.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHRYSLER CROSSFIRE 3.2 past. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.

Draagarmen bestellen voor uw CHRYSLER CROSSFIRE

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay, PayPal en Creditcard Wij controleren altijd bij de CHRYSLER dealer of de onderdelen passen op uw auto.