100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Draagarmen CITROEN

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen via kenteken

Vind passende draagarmen via je kenteken

Kies je CITROEN model

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Speling op draagarmrubbers

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. In de zomer schuren de draagarmen vaak. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Nu besteld, is maandag GRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen