100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C15 Bestelwagen 1.3 64PK
Bouwjaar 07-1987 - 05-1988

Draagarmen CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen (reparatieset) achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) 1.3

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) past. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.