100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C35 Bestelwagen 2.5 D 69PK
Bouwjaar 02.1980 - 01.1994

Draagarmen CITROEN C35 Bestelwagen 2.5 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN C35 Bestelwagen 2.5 D

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN C35 Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIFERRARICHEVROLET. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.