100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C35 Bus 2.2 D 61PK
Bouwjaar 11.1973 - 01.1980

Draagarmen CITROEN C35 Bus 2.2 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN C35 Bus 2.2 D past.

Speling op draagarmrubbers

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke CITROEN C35 Bus heeft een eigen VIN-nummer. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN

De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.