WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C35 Bus 2.5 D 69PK
Bouwjaar 02-1980 - 01-1994

Draagarmen CITROEN C35 Bus 2.5 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de CITROEN C35 Bus 2.5 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Speling op draagarmrubbers

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN C35 Bus. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULADARENAULT. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Chassis-onderdelen verslijten snel.