100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C8 2.0 HDi 107PK
Bouwjaar 07.2002 - heden

Draagarmen CITROEN C8 (EA_, EB_) 2.0 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELHYUNDAIHONDAROVER. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN C8 (EA_, EB_) 2.0 HDi. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN C8 (EA_, EB_)

AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. In de fuseekogel zit een conisch deel. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Achterste draagarm inspecteren

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.