100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C8 2.2 HDi 128PK
Bouwjaar 07.2002 - heden

Draagarmen CITROEN C8 (EA_, EB_) 2.2 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten.

Speling op draagarmrubbers

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN C8 (EA_, EB_) 2.2 HDi

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN C8 (EA_, EB_). Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.