100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX I Break 2200 115PK
Bouwjaar 06-1981 - 08-1985

Draagarmen CITROEN CX I Break (MA) 2200

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de CITROEN CX I Break (MA) 2200 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN CX I Break (MA)

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCHONDASUZUKIFERRARINISSANPORSCHE. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De rubbers drogen dan uit. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.