WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX I Break 25 TRI 136PK
Bouwjaar 07-1983 - 08-1985

Draagarmen CITROEN CX I Break (MA) 25 TRI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN CX I Break (MA) 25 TRI

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN CX I Break (MA) komen. De arm bevat ook fuseekogels. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.