100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX I 25 D Turbo 95PK
Bouwjaar 04-1983 - 08-1985

Draagarmen CITROEN CX I (MA) 25 D Turbo

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATLAMBORGHINIDAIMLERROVER. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Wij controleren altijd bij de CITROEN CX I (MA) 25 D Turbo dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN CX I (MA)

Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Achterste draagarm inspecteren

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.