100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX I 25 GTi Turbo 2 166PK
Bouwjaar 06-1984 - 08-1985

Draagarmen CITROEN CX I (MA) 25 GTi Turbo 2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLLDVIVECOCHEVROLETJAGUAR. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.

Achterste draagarm inspecteren

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Wij controleren altijd bij de CITROEN CX I (MA) 25 GTi Turbo 2 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN CX I (MA)

Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.