100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX I 25 TRi 136PK
Bouwjaar 07-1983 - 08-1985

Draagarmen CITROEN CX I (MA) 25 TRi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN CX I (MA) 25 TRi

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN CX I (MA), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACGMCCHEVROLETPEUGEOTDAEWOO.

Achterste draagarm inspecteren

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De juiste wielstand is erg belangrijk. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.