100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX II Break 2500 D Turbo 95PK
Bouwjaar 08-1985 - 12-1986

Draagarmen CITROEN CX II Break 2500 D Turbo

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN CX II Break 2500 D Turbo

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN CX II Break komen. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Achterste draagarm inspecteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Speling op draagarmrubbers

Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUROVERAUDIDACIANISSAN. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.