WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN CX II 22 TRS 115PK
Bouwjaar 07-1985 - 07-1989

Draagarmen CITROEN CX II 22 TRS

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN CX II 22 TRS. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Achterste draagarm inspecteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN CX II

Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen.