100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN EVASION MPV 1.9 TD 92PK
Bouwjaar 10-1995 - 12-1998

Draagarmen CITROEN EVASION MPV (22, U6) 1.9 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, overboeking, PayPal en AfterPay De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..

Achterste draagarm inspecteren

Chassis-onderdelen verslijten snel. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Wij controleren altijd bij de CITROEN EVASION MPV (22, U6) 1.9 TD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN EVASION MPV (22, U6)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Draagarmen monteren op een auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.