100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Bestelwagen 2.0 HDi 84PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen CITROEN JUMPER Bestelwagen (244) 2.0 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN JUMPER Bestelwagen (244) 2.0 HDi

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN JUMPER Bestelwagen (244) komen. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn.

Speling op draagarmrubbers

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Achterste draagarm inspecteren

De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.