100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Bestelwagen 2.2 HDi 101PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen CITROEN JUMPER Bestelwagen (244) 2.2 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN JUMPER Bestelwagen (244) 2.2 HDi

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Elke CITROEN JUMPER Bestelwagen (244) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Speling op draagarmrubbers

Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Achterste draagarm inspecteren

De arm bevat ook fuseekogels. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERHONDAGMCHYUNDAI.