100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Bus 2.8 HDi 128PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen CITROEN JUMPER Bus (244, Z_) 2.8 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

De arm bevat ook fuseekogels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN JUMPER Bus (244, Z_) 2.8 HDi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke CITROEN JUMPER Bus (244, Z_) heeft een eigen VIN-nummer. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Achterste draagarm inspecteren

Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.