100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis 2.0 HDi 84PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.0 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.0 HDi

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen.

Achterste draagarm inspecteren

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.

Speling op draagarmrubbers

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?